Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Dé Fietsspecialist van Raamsdonksveer, Hank en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Fietsverhuur

Fietsverhuur Locatie in Hank
Fiets huren voor een heerlijk dagje in de Brabantse Biesbosch. Vanuit onze winkel in Hank fiets u vrijwel direct de Biesbosch in. U vind daar o.a  na ongeveer  20 km  fietsen  de Jachthaven Oversteeg voor een hapje en drankje of combineer uw fietstocht met het huren van boot – kano of bezoek het Biesbosch museum.
Maar onze streek heeft nog meer te bieden. U kunt bijv. een bezoekje brengen aan de mooie historische stad Geertruidenberg of  Woudrichem of een heerlijk fietstochtje naar Drimmelen. Ook in ons dorp Hank hebben we een haven met mogelijkheden voor het huren van boot of kano.  Kortom er is van alles te doen en te beleven in en rondom Hank. 
Het huren van fietsen is alleen mogelijk vanuit onze winkel in Hank. Graag 2-3 dagen van te voren reserveren per mail. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij zijn kleinschalig in het verhuren van fietsen dus kunnen geen aanvraag voor groepen verwerken. Ook hebben wij geen vaste modellen voor de verhuur.  De actieradius van de fietsen ligt rond de 50 km. U krijgt de oplader mee zodat indien nodig u deze kunt bijladen bij een tussenstop.
Openingstijden Di t/m Vrijdag van 9.00-12.00 en van 13.00-18.00 en zaterdag van 9.00-16.00. Het retour brengen van fietsen kan na sluitingstijd in overleg. 
Legitimatie verplicht.
 
Soort fiets              Prijs per dag             Borg (contant bij ophalen)
Stadsfiets  € 12,50        €50,-
E-bike  €  25,-       €150,-

 


 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief