Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Dé Fietsspecialist van Raamsdonksveer, Hank en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Lease

Iedereen kent het leasen van een auto wel maar u kunt ook eenvoudig een fiets leasen. Het kan via je werkgever of particulier. Door te leasen betaal je een vast maandbedrag en heb je dus geen overwachte onderhoudskosten.

Wij werken met verschillende partijen samen. Je kunt rechtstreeks bij Batavus, Sparta, Koga, Cortina of Gazelle een fiets leasen maar ook met de onderstaande partijen hebben wij een prettige samenwerking.  Indien u de winkel bezoekt geef dan vooraf aan dat het voor lease is, zo kunnen wij u direct de juiste informatie geven. Het contact persoon binnen ons bedrijf is Linda wil je meer informatie over leasemogelijkheden stuur een mail en wij nemen zsm contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

 


Fietsplan / Fiscfree

Fiets via werkgever die samenwerkt met Fiscfree, geen probleem je kunt bij ons je nieuwe fiets komen uitzoeken. Geef bij het bezoeken van de winkel vooraf aan dat het om een fietsplan gaat via uw werkgever. Zo kunnen we je de juiste info geven. indien u al in het bezit bent van de code dan kunt u deze het beste gelijk meenemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief