Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Dé Fietsspecialist van Raamsdonksveer, Hank en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Proefrijden

Aanschaffen van een fiets is vaak een lastige keuze, er is immers nogal wat keus. We hebben er daarom ook voor gekozen om de fietsen via onze website niet online te laten afrekenen maar een interesse knop te maken. Klantcontact vooraf vinden we belangrijk en daar hoort in veel gevallen ook een proefrit bij en ook de maat van de fiets is belangrijk voor optimaal fietsplezier.

Natuurlijk hebben we niet alle modellen als test fiets maar wel altijd een vergelijkbaar model, zodat u toch kunt voelen wat het verschil is van bijvoorbeeld type motor bij een E-bike, en de verschillende zithoudingen op de fiets.  Zo bent u dus altijd verzekerd dat u de juiste keuze gaat maken. Wij vragen u voor proefrijden vooraf een afspraak te maken en een geldig legitimatie mee te brengen.

Wilt u op een bepaald model fietsen en wij hebben deze niet als testfiets dan kunt u er nog voor kiezen om naar een testcentrum te gaan van Gazelle (Testcentrum Waalwijk)  Koga, Batavus, Sparta (De fietser in Eden)  Dutch Id (Dutch id Beverwijk) Hiervoor moet wel vooraf een afspraak gemaakt worden.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief