Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Dé Fietsspecialist van Raamsdonksveer, Hank en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Werkplaats

Werkplaats

Op zowel locatie Hank en Raamsdonksveer beschikken wij over een eigen werkplaats. Of u nu een nieuwe of tweedehandse fiets koopt, elke fiets krijgt bij ons dezelfde aandacht. Ons team is opgeleid en getraind om kleine, beginnende gebreken aan uw fiets te signaleren en indien mogelijk direct te verhelpen. We hebben kennis en apparatuur in huis voor onderhoud van uw e-bike en kunnen uw accu en motor bij storingen uitlezen. I.v.m. garantie adviseren wij u om uw fiets of e-bike regelmatig te laten checken zo blijft je fiets in topconditie. Heeft u fiets onderhoud nodig dan kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Lekke banden kunt u zonder afspraak brengen, is de fiets bij ons gekocht dan is deze binnen 1 dag weer klaar.

Kunt u zelf de fiets niet brengen dan kunt u er ook voor kiezen om de fiets op te laten halen bij u thuis op afspraak. bel 0162-520315

 


Wat is een servicepakket ?


 

Bij aankoop van een nieuwe fiets zijn er verschillende servicepakketten mogelijk. Wij hebben de keuze uit een Basis, Plus of 5 jaar garantiepakket.

 

Basispakket:

Dit pakket zit bij aanschaf van een fiets met korting of aktiemodellen.  Inruilen van oude fiets is niet mogelijk. Wij maken de fiets rijklaar en u kunt terecht op een vertrouwd adres voor afwikkeling van uw garantie. U ontvangt ieder half jaar een oproep voor een servicebeurt per mail. De kosten voor deze servicebeurten zitten niet in het pakket.

 

Plus servicepakket:

Dit pakket ontvangt u bij aankoop van een fiets , inruilen van uw fiets is mogelijk. Wij maken de fiets rijklaar voor u. Ophalen en thuisbrengen is bij dit pakket gratis. U ontvangt ieder half jaar een oproep voor een servicebeurt per mail. De 1e beurt is GRATIS, de 2e beurt is met 20% korting en de 3e beurt is met 10% korting. vanaf 4e beurt betaald u het volledige bedrag. Software update zijn gratis voor u. Wachten op afspraak mogelijk. Indien gewenst een Gratis leenfiets ( vooraf te reserveren)

U kunt dit pakket bij Sparta, Batavus en Koga uitbreiden met  het 5 jaar ezyrider garantieplan. U betaald hiervoor € 159.00* meer info vraag naar deze mogelijkheid in de winkel.

 

5 jaar garantiepakket Profile

Dit pakket is mogelijk bij aankoop van geselecteerde E-bike modellen vanaf  € 3000.00. Wij maken de fiets rijklaar. De 1e, 2e, 3e en 4e beurt zijn gratis. Daarna betaald u het volledige bedrag. Software update zijn gratis. Wachten op afspraak mogelijk. Indien gewenst een Gratis leenfiets (vooraf te reserveren) Ophalen en thuisbrengen is gratis bij dit pakket. U heeft 5 jaar lang garantie op accu, motor,display. De standaard garantie voorwaarden van fabriek zijn van toepassing in deze 5 jaar, deze ontvangt u bij de aankoop. Kortom u kunt 5 jaar onbezorgd fietsen.

 


 

Ezyrider garantieplan Accell

Voor een meerprijs van € 159.00 kunt u uw garantie van  Batavus , Sparta  of  Koga verlengen naar 5 jaar fabrieksgarantie ( ipv de standaard garantie) Wij sluiten dit direct af bij de fabrikant, meer weten over deze mogelijkheid vraag in de winkel voor meer uitleg. Met dit plan ben je verzekerd van 5 jaar onbezorgd fietsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief